Flera namnsmycken

Det verkar ju otroligt inne med namnsmycken. Det finns flera tillverkare. Den här idén tyckte jag var fin...



Pluset är alltså namnet bonusbarnet.

familjesmycken.se

Godis...

...har jag inte ätit, men det var nära.
Skulle iväg och handla lite mjölk och grönsaker idag. Kom hem med både det ena och det andra. Köpte redan lördagsgodis fastän det bara är måndag. Så jag sa till J att han fick ta och gömma den. Just när jag skulle ta en smakbit, grabbade J tag i påsen och försvann. Så nu måste jag leta... he he näe då!

Gjorde en kycklingsallad till middag och nu är man härligt mätt. Får ont i magen av tung mat, som pasta och friterat t ex.
Jag kom att tänka på en ICA-reklam, då en röst säger: Tycker du också att det är svårt att äta grönsaker?
Ulf sitter med en morot i handen och stoppar in den i ögat... Den är så kul! Kunde inte hitta den på youtube. Det var Jånas som visade mig den tror jag.

Tjuvtittat.se






Smulan sms:ar 118 100

En kul grej alla bloggare gör nu, tydligen. Men mig kommer de inte åt...

Fråga: Vem är Smulan?

Svar: 118100 tror Smulan är en myspysig katt som gillar att jaga gardintofsar och ligga och slappa i en fåtölj när dagen har varit hård.

Fråga: Vem är A****** G******** i Östersund? (Jag skrev namnet alltså)

Svar: 118100 tror att A****** G******** i Östersund är en pigg och skojfrisk kvinna i sina bästa år som tycker om italiensk mat, katter och att dansa! Hon har ett stort hjärta och skinande leende som kan lysa upp hela dagen!

Nja jag är varken en katt eller bryr mig så speciellt mycket om dom, eftersom jag är allergisk. Mat gillar jag allmänt och inte bara italienskt. Hade stämt bättre för några år sedan, när jag hade katt och var ute och dansade en del. Låter dessutom som att jag skulle vara en ensam gammal nucka, som skulle lägga upp sig för första bästa karl på GIII... (överanalysering). Ha ha kul var det iallafall!

Killen som lindar sin mamma runt lillfingret...

På kvällarna när W ligger i sängen och ska sova, brukar han säga: Mamma, jag är kär i dig.
Och om jag grälar på honom säger han: Men mamma, jag älskar ju dig.

GULLUNGE!

Jibbits

W älskar sina nya skor och idag var vi till syrran och fick Jibbits. Jag kommer ihåg att jag i början tyckte att skorna var skitfula och skulle aldrig köpa några, men jag har faktist rosa på jobbet och jag skulle kanske kunna ha äkta i någon neutral färg annars. På barn är de så söta. Jag hade funderat på att köpa till barnen på Domus (fejk) för 100kr, men så var vi ju då på Dollarstore och där kostade de 20kr. Jag förstår att barn gillar dom. Lätta att ta på, roliga färger och kul att pimpa dom med Jibbits...

 

Dollarstore

Det blev en spontantripp till Dollarstore i Strömsund idag + att J köpte en bil i Hammerdal. Fy vad kul att handla billigt. Egentligen inget man måste ha, men man passar på ändå. Blev lite tandkräm och värmeljushållare (jag har dille på sånna) och annat krafs. Roligast är att köpa till barnen.
Lilla J fick...

Körsbär och stjärnor är nåt jag gillar på småtjejer. Så hon kommer väl att få en hel del sånt.

W fick bl a...

och leksaker förståss.

Budskap

Har gjort inbetalningen på mina namnhalsband idag. 870kr. Det tar ett par veckor innan jag får dom.  Specialgjorda bara för mig. Hon fick lite extra jobb där =)

Jag gillar smycken med budskap. Jag hade ett halsband med texten Harmony, men eftersom det var silver, gav jag det till en kompis som just fått barn. Silver är fint men trivs inte i det och det blir bara missfärgat.
Kollade in på Kyss Johanna och såg en massa fint... bl a.

Think of a wonderful thougt

Karma

Men halsband behöver jag inte nu =) Får ju namnen på de som ligger mig varmast om hjärtat. Det om nåt, ger mig god karma...

Midsommar

Ihelgen var vi i stugan och firade midsommar. Jag och J och alla barnen. Vi hade t o m midsommarstång. Kul!
Igår var jag och K på bio. Vi såg så klart SATC. Den var bra och innehöll allt en tjej/kvinna vill att en film ska innehålla. Mest känslosamt var när Carrie drämmde buketten på Mr Big. Känslan man fick då.. Oj oj, den känner man igen...

Nu ska jag gå till tvättstugan och sprida lite glamour... Jah!

-

Men allvarligt, är premiären på SATC på midsommardagen. Vilket skämt. Det känns som det krockar lite, eller?

+

Det går ju framåt i mitt letande efter namnsmycke. Såg mörkt ut ett tag. Nu har jag kontakt med en annan, men hon har ej heller guld, men brons. Det är faktiskt riktigt snyggt och antagligen betydligt billigare och jag får exakt som jag vill att det ska se ut. Smycket ser ut så här, fast brons då...



Åh, jag vill ha svar nu.

Soligt

Idag har det varit riktigt fint väder, men jag har varit inne hela dagen och haft ganska tråkigt. Bättre har kvällen varit. Gick en promenad med S och hennes dotter M. Förstår inte allt hon säger, men kul har vi ändå. Hoppas att dom kommer bo kvar och inte flyttar till Stockholm som alla andra jag känner gör, men jag förstår att hon känner sig ensam här, när alla släktingar bor där nere.
Ska försöka lägga mig tidigt ikväll, har kommit en bra bit in i boken jag läser nu om Marilyn Manson. Känner att efter jag läste "Dirt" så blir jag inte brydd över nånting. Så nä, Manson kan inte chocka mig, fastän han gjort mycket mysko...

Myspys

Idag har jag jobbat 6-13.
J är i stugan och pysslar. Det regnar så jag och barnen är hemma och tar det lungt. Lilla J har just somnat och jag och W ska ha myspys framför TV:n och käka godis.

Cirkus

På söndag ska jag och W gå på cirkus. Kul! Vi tar med oss bästis M och hans mamma

Blommor

Nu har jag satt ut de sista blommorna. Det behövs bara lite sol nu, så dom tar sig. Då blir det riktigt fint och hemtrevligt.

Hus till salu

Nu kan man buda på den här kåken på Frösön. Ja, tack! Utgångspriset är 3 600 000kr. Det börjar bli Stockholmspriser på allt här också. Sjukt!


Köttbullar

Nu har jag testat RR:s köttbullar. Jodå dom var goda, men de klår inte mina köttbullar i gräddsås. Mätta är vi iallafall...

Inte nu igen!

Skulle gå en sväng på stan och kolla. Och vad gör jag? Shoppar upp alla pengar så klart. Hopplöst! Varför kan jag inte vänta tills jag åker till Stockholm?
Det här blev det...

 

Fick fel storlek på de svarta skorna och måste in och byta dom imorgon. Suck!

Nya bilder...

...i den andra bloggen. =)

Mat idag

Kollade på Rachel Ray för nån dag sedan. Hon gjorde köttbullar i tomatsås. Det ska jag göra idag. Ungefär lika som jag brukar göra, bara några ingredienser annorlunda. Får se om det är gott. Ungefär så här är det.

Köttbullar:

köttfärs
ströbröd
ägg
mjölk
salt
peppar
persilja
parmesan
vitlök

Fyllning: mozzarella

Tomatsås:

passerade tomater
olja
köttbuljong
vatten
vitlök

Kan bli gott!

Regn

Idag öser det ner. Kan nog tänka mig att det blir så här nu några dagar. Trist. Vad göra då?

Tradera

Fick ihop lite pengar på mina traderaauktioner den här gången. Bra att bli av med sånt man inte själv använder. Det jag inte sålde åker till Röda korset. Förut slängde jag bara, men det är ju dumt...

Namnhalsband

Jag har kontakt med en tjej som gör namnhalsband. Jag ska ju så klart ha nåt speciellt som inte finns. Dvs guld. Hon har brickor, men jag vet inte än om namnen får plats på dom. Hon skulle höra av sig. Priset lär ju bli billigt, eller inte... Hoppas, hoppas det blir bra.


Söta barn

W sitter och spelar TV-spel i soffan och sjunger "Klappa, klappa händerna, små små". Lilla J sitter på golvet bredvid soffan och klappar händerna varje gång hon hör det. Så gulliga.
Är det nån som kan få J att skratta riktigt gott så är det W. Ingen avundsjuka här inte. På det området kör jag stenhård noll tolerans

Varmt!

Det har varit varmt i flera dagar, men igår kväll kom det världens skur. Idag är det så där... Måste köpa krukor till min plant eftersom mina gamla krukor har gått sönder. Förra veckan satte jag ut pelagoner utanför dörren. Det blåste lite men jag chansade ändå. Efter nån timme såg de konstiga ut och jag gick ut för att kolla. De hade gått av här och där och jag tänkte att så mycket blåser det väl ändå inte. Jag frågade W om han gjort nånting på blommorna och jodå han hade kört med sin gräsklippare på dom. Nu kan jag skratta åt det, men det gjorde jag INTE då kan jag säga...

Ihelgen har vi varit i stugan och pysslat på. Jag vill tapetsera i hallen här hemma, men det får vänta till hösten. Just nu längtar jag bara till Stockholmsresan. Det enda jag tänker på just nu =)

Helgen

Jag har jobbat både lördag och söndag. Nu har det kommit lite värme hit iallafall, så vi invigde baksidan med grillat igår. Jag hade glömt hur skönt det är att sitta ute och äta. Jag har beställt en massa böcker nu, ska bli kul när dom kommer. Jag läser den sista "massaj-boken" nu, har vant mig vid att somna gott efter några sidor. Slocknar efter ett par sekunder, fast ibland saknar jag att få ligga och tänka en stund. Äh, läsa är bäst. Det är lyx...

RSS 2.0