Barnslig? Jag?

En dag på jobbet var jag så otroligt uttråkad. Började dammsuga kassorna och hittade två paket kondomer. Jaha vad göra med dom då? Slängde ner dom i chefens skrivbordslåda... Kommentaren som kom var ungefär: Ja det är ju bra om nån behöver trycka på. Jodå han har humor han också...

Dom är smarta dom små...

En mamma på dagis berättade att hennes dotter ibland inte ville gå på dagis. Samtalet dom hade en gång, lät ungefär så här:
- Är någon dum med dig på dagis?
- Nä jag vill inte gå ändå.
- Men vad är det som är fel då?
- Det är så jobbigt, för alla vill vara med mig.

Ha ha oj vad jobbigt då, tyckte jag.

Men ärligt talat, nu har jag faktiskt en aning om vad hon menar...

Wallmans

Inte en dag för tidigt tänkte jag berätta om när vi var på Wallmans i Åre. Vi på Pirren och Blå C åkte buss till Åre efter jobbet en torsdag. Jag hade inte så stor koll på vad det var, men hakade på ändå. Maten var säkert hur fin och dyr som helst, men jag tyckte det var bland det äckligaste jag ätit. Förrätt var skaldjurssoppa och jag kunde inte ens lukta på det. Huvva. Så var det nån plockmat till mellanrätt. Huvudrätten var en seg torr anka. Efterrätten var bättre, då man fick gå och plocka åt sig en massa gotta. Underhållningen gillade jag. Tyckte jag kände igen en av tjejerna och frågade Helen, som satt bredvid mig och i lagom medveten ålder, om det inte var en som spelat med i en serie i "Bullen". Jag tror hon heter Clarissa, sa jag. En stund efter presenteras hon just som Clarissa. Jävlar vilket minne jag har. Dessvärre kom jag inte ihåg vad serien hette och funderade ju så klart på det. Senare på kvällen/natten, just innan vi skulle åka igen, såg jag henne och gick fram och frågade: - Vad hette serien du var med i för länge sedan?
- Jag var med i "Klassliv" i "Bullen", sa hon
- Ja just det, så hette den. Jag tyckte du var så bra, sa jag. Hon blev skitglad och jag fick världens kram av henne.
 
Roligt, roligt...

Den mörka söta tjejen dårå..


Varför...

...blir jag alltid skitnödig när jag ska till barnmorskan?

Help

Jag försöker hitta en sån här klänning fast marinblå. Någon?


RSS 2.0