Kiss och bajs

W är rejält i kiss och bajsåldern. Så här låter han hela tiden...

- Jag vill spela X-box nu mamma. Fis och bajsa på sig.
- Vad blir det för mat. Bajs i blöjan.
- Är det några kompisar ute nu. Prupp och bajs.

Svär gör han också. Idag sa han.

- Jag sprang så jävla fort!

Jag frågade inte ens vart det ordet kom ifrån. Jag tror jag vet....!

Ja, hon går...!

Igår gick lillgumman från köket, genom hallen till vardagsrummet. Helt själv. 1år 3veckor. Nu väntar vi bara på att första tanden ska komma också, för än så länge är det tomt...

Bilder på hennes sköna stil finns i andra bloggen...

På jobbet

Jag och Liza sitter i fikarummet och hon läser ÖP, ser en annons om att det ska säljas ett hotell för 4,nånting miljoner.

Jag: Det var inte så dyrt, för ett helt hotell. Då har man många rum att knulla i, som J skulle ha sagt...
Liza: Jag tycker det låter som nåt du skulle säga...

Hehe ojdå, avslöjad.

The Rocksteady crew

Den här låten gillade jag när jag var liten. Den fastnade direkt. Hey you, the rocksteady crew!


Make-up

I torsdags var jag på make-uprådgivning på The Body Shop. Jag har aldrig blivit sminkad förut, eh jo ett par gånger kanske av några som inte är så duktiga på att sminka, om jag ska uttrycka mig snällt. Har mest bara blivit nåt kladd... Iallafall så var det väldigt kul och hon som sminkade mig var mycket trevlig. Jag valde en kvällsmake-up och jag lärde mig inte så mycket som jag inte redan vet, men nåt tips här och där snappade jag upp. Provade på att ha grönt på ögonen. Tycker det är en svår färg och jag är inte riktigt övertygad än att jag passar i det. Annars blev det bra, men jag tycker nog att jag sminkar bättre. Blev lite väl mörk runt ögonen.. Så fort jag får lön ska jag dit och köpa lite nytt fräscht smink. Fick prova ett rouche som var fint och läppglans som var lite aprikos. Annars håller jag mig till lila/rosa och brunt på ögonen. Det blir bra =)

Ja, jag säger då det....

Började jobba idag. Dessvärre blir jag hemma imorgon. Lillan kräktes på dagis och för att ta det säkra före det osäkra blir vi hemma. Kan va vadsomhelst, i värsta fall magsjuka. Jag har varit inställd på att vara hemma ganska snart, men kanske inte så snart. Ja, ja det är sånt som händer. Arne jobbar istället för mig imorgon, så det är lugnt.

Nu börjar det...

Imorgon börjar jag jobba. Just nu känner jag inget speciellt. Det är som det är bara....

Idag när jag kom hem från affären, hade varit borta en timme ungefär, kom W cyklande på två hjul. Han hade lärt sig cykla på tio minuter. Han som vägrat ta av stödhjulen, även fast kompisarna retat honom lite. Åh vad stolt han var. "Kolla mig då!" ropade han. 4½år, min stora grabb...

Inskolning på dagis

Imorgon är det sista dagen på inskolningen på dagis för lillsnuttan. Och ja, jag börjar jobba på måndag...
Det har iallafall gått hur bra som helst. Jag har haft egentid och farit runt överallt. Idag hälsade jag på Sandra och sonen. Första gången jag var där och dom hade det så fint så.

Jag har lagt in kort på andra bloggen från dagis och lillans ettårsdag. Frågar man snällt får man lösenord och hela rasket..

Tatuering

Jag blir mer och mer sugen på att tatuera mig. Har tyckt att de jag har räcker. Nu vill jag göra en arm. Inte täcka hela, men det ska va ganska mycket. Blommor, stjärnor och mina barns namn... Förut tyckte jag inte det var så fint med tatueringar på tjejarmar, men det tycker jag nu ja... Heltatuerade armar på killar har jag alltid gillat.

Tack!

Tack Linus för all bra musik jag fick igår...


RSS 2.0