14:e februari

Då är det snart Alla hjärtans dag. Jag har alltid problem med vad jag ska köpa. Roligast är om den dagen är på helgen, då kan man gå ut och äta och hitta på nåt skoj. Är det en vardag blir det mest Hej!, en puss, här har du ett kort, nu ska jag gå och tvätta.
Här kommer lite inspiration på grejer. Finns hos Bluebox.

  Söt bok att ge till den man tycker om! Boken har 86 sidor illustrationer i färg och citat om kärlek. Yttermått på boken är 11x11cm. Citat från boken "Kärleken rör sig på lätta vingar. Den väger ingenting och ändå har den en sådan kraft".

    Här är den perfekta kärlekspresenten! Du kan ge bort boken ifylld till din älskling. Ibland är det svårt att sätta ord på alla känslor och därför har de försökt hjälpa till med det i den här boken. Här finns en massa plats att dokumentera det första mötet, den första pussen, pirret i magen och känslorna som fortfarande finns. Föreviga era smeknamn, samtalsämnen och vardagssysslor, och ta dig tid att ge riktigt bra komplimanger.
Boken är spiralbunden. Mått 15x21cm.

  Tycker om dig - blandade chokladdoppade kolor från Åre chokladfabrik

  Söt vetevärmare som värmer upp en kall säng eller vagn, lindrar magknip, växtvärk mm. Vetehjärtat är tillverkad av bomullspoplin och är fyllt med hela vetekorn och mild lavendel (för dess lugnande effekt.) Texten ´HJÄRTEGRYN´ är broderad på framsidan. Fodralet är avtagbart och tvättas i 40°. En utmärkt present till ditt eget lilla hjärtegryn. Perfekt Alla Hjärtans dag present!

  Tatty Teddy med hjärtan i famnen

  Supersöta badankor med motiv av röda och vita hjärtan! Tappa upp ett bad åt dig och din älskling och låt ankorna bubbla med er! En kul present till din kära, de nyförlovade, nygifta eller bara till de förälskade helt enkelt!

  Änglaspel - hjärtan

Högst upp på min önskelista kommer chokladen (helst från Åre) och nåt fint skrivet. Och så klart bio och middag eller film hemma med myspys...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0